Over Service & Garantie

Wij verkopen goede spullen

We hebben een eigen pakket fietsen. We zoeken en selecteren actief: welke fietsen willen wij verkopen. We kijken naar de fiets: hoe is die gemaakt. Dat gaat straks uitmaken in het dagelijks gebruik. Je wilt geen goedkope oplossingen waar later slijtage en reparatie uit ontstaan.

We kijken dus eerst naar de kwaliteit van het frame en de gebruikte onderdelen, maar een fiets moet voor ons ook gewoon goed rijden, én hij moet mooi en stijlvol zijn.

Op die basis hebben we ons huidige pakket aan fietsen geselecteerd: goede spullen daarmee begint onze service.

Er zijn veel soorten fietsenzaken. Wij zitten in het midden-hoge segment.
Zo kunnen we de kwaliteit die we beloven ook waarmaken . . .

Wanneer iemand voor een nieuwe fiets bij ons komt, dan praten we over wat je wilt. We lopen door de winkel en je zoekt uit wat je mooi vindt. We kijken naar het type fiets dat past bij wat je wilt, en we geven je advies.
We verkopen geen verkeerde maat fietsen bijvoorbeeld. Daar wordt je als fietser niet gelukkig van.

Als mensen iets willen en wij of de fabrikant kunnen het niet leveren? Dan gaan we  er achteraan om dat, bijvoorbeeld via een collega toch voor elkaar te krijgen.

Nieuwe klanten

Wij verkopen fietsmodellen en merken die je niet overal kan vinden. Mensen die op zoek zijn naar een bijzondere fiets komen op die manier wel bij ons uit.

Bestaande klanten sturen ook wel nieuwe klanten naar ons. Die komen dan binnen met
"ja, ze zei dat ik hier maar eens moest gaan kijken voor een nieuwe fiets..."

Authentic Tradition

Service

Service begint bij het verkopen van goede fietsen en gaat verder wanneer u uw nieuwe fiets komt ophalen. Dan stellen we het zadel en het stuur af, en lopen de rest van de fiets nog even na. Dat hoort bij uw gratis afleverbeurt.

Maar elke fiets kan stuk gaan.
Fietsen die bij ons zijn aangeschaft en die binnen de garantietermijn vallen repareren wij gratis; wij handelen de administratie van de reparatie af met de fabrikant.

We voorkomen veel schades en mankementjes door na tien - twaalf weken een eerste gratis servicebeurt te geven op bij ons aangeschafte fietsen. Dat zie je echt terug in een langere levensduur van de fiets.
Wij bieden een tweede servicebeurt aan na een half jaar tegen 50% korting: dan lopen we alle onderdelen van uw fiets na, en stellen alles opnieuw optimaal af.

Als je je fiets dagelijks nodig hebt, dan zit je omhoog als die voor reparatie bij ons staat. Als dat zo is dan helpen we je direct weer op weg met onze gratis leenfiets. Ook service, maar vooral ook wel zo praktisch.

Mocht je met een kapotte bakfiets ergens onderweg staan, dan is er onze ophaalservice. Binnen een straal van zo'n 10 kilometer komen we je bakfiets ophalen. We vervoeren de bakfiets naar onze werkplaats en we bellen je als de reparatie klaar is en de bakfiets weer kan worden opgehaald.

  • Servicebeurten: de 1e gratis, de 2e halve prijs!

  • Bij reparatie een leenfiets

  • Ophaalservice voor bakfietsen

Garantie

Wij nemen garantie serieus. U koopt bij ons een fiets  waar u jarenlang plezier van heeft. Mocht uw fiets stuk gaan dan repareren wij hem voor u. Vakkundig en zonder gezeur.


Verkoop van fietsen, e-bikes, bakfietsen, en fiets accessoires

Wij verrichten alle voorkomende fietsreparaties: ook bij (merk) e-bikes en bakfietsen.

Contact

Vierambachtsstraat 118
3023 AT Rotterdam

010 - 477 02 40
info@cvdberg-fietsen.nl